Hotel

Tihany Yacht Club - Szobatípusok, szobák

Rooms

40 szoba áll rendelkezésre változatos elrendezéssel és kialakítással. A főépületben található Classic szobák és a B épület 2021-ben felújított Standard szobái egyaránt légkondicionáltak és saját fürdőszobával rendelkeznek. A választékból minden bizonnyal megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet.

Tihany Yacht Club - Hotel szolgáltatások

Services

Az Ön kényelmes pihenéséhez szeretnénk igazítani szolgáltatásaink kínálatát, melyeket folyamatosan bővítünk, hogy egy élményekkel teli kikapcsolódást élvezhessen a Hotel Tihany Yacht Clubban.

Tihany Yacht Club - Napi szoba árak

Daily rates for rooms

The table below shows our current rates. Click on the link on the right to access our interactive rate calculator. Use our booking system to search a customised quote for your ideal room and service combination.

Tihany Yacht Club - Kedvezményes árak

Offers

Hosszabb-rövidebb tartózkodásra, last minute vagy korai foglalásra rendszeresen biztosítunk kedvező lehetőségeket és csomagajánlatokat. Tekintse meg az aktuális kínálatunkat és foglalja le személyreszabottan az interaktív felületen.

Tihany Yacht Club - Galéria

Gallery

Bár a hely szépségét és a nyugalmat árasztó energiáit a legjobb személyesen megélni, képgalériánk megpróbál némi ízelítőt adni, mi várja a Tihany Yacht Clubba látogatókat. Nézzen körül online, de ha lehetősége van szívesen várjuk offline is.

CALCULATE PRICE & BOOKING

Set up a customised offer! Book your vacation online and get immediate confirmation, all in a few simple steps and under two minutes!

PRICING

REQUEST A QUOTE

Request a quote – it only takes a minute! We will respond to you with a customised quote within a maximum of 24 hours.

REQUEST A QUOTE