Hotel

Tihany Yacht Club - Szobatípusok, szobák

Szobák

40 szoba áll rendelkezésre változatos elrendezéssel és kialakítással. A főépületben található Classic szobák és a B épület 2021-ben felújított Standard szobái egyaránt légkondicionáltak és saját fürdőszobával rendelkeznek. A választékból minden bizonnyal megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet.

Tihany Yacht Club - Hotel szolgáltatások

Szolgáltatások

Az Ön kényelmes pihenéséhez szeretnénk igazítani szolgáltatásaink kínálatát, melyeket folyamatosan bővítünk, hogy egy élményekkel teli kikapcsolódást élvezhessen a Hotel Tihany Yacht Clubban.

Tihany Yacht Club - Napi szoba árak

Napi árak

Aktuális árainkat a lenti linkre kattintva tekintheti meg, vagy a jobb oldalon található linkre kattintva az interaktív árlekérdező és foglaló rendszerünk segítségével személyre szabottan keresi meg az Önnek megfelelő szoba és szolgáltatás kombinációt.

Tihany Yacht Club - Kedvezményes árak

Csomagajánlatok

Hosszabb-rövidebb tartózkodásra, last minute vagy korai foglalásra rendszeresen biztosítunk kedvező lehetőségeket és csomagajánlatokat. Tekintse meg az aktuális kínálatunkat és foglalja le személyreszabottan az interaktív felületen.

Tihany Yacht Club - Galéria

Galéria

Bár a hely szépségét és a nyugalmat árasztó energiáit a legjobb személyesen megélni, képgalériánk megpróbál némi ízelítőt adni, mi várja a Tihany Yacht Clubba látogatókat. Nézzen körül online, de ha lehetősége van szívesen várjuk offline is.

ÁRKALKULÁCIÓ & FOGLALÁS

Állítsa össze egyedi ajánlatát! Kalkulálja ki és foglalja le pihenését online, azonnali visszaigazolással, pár lépésben, alig 2 perc alatt!

ÁRKALKULÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉS

Kérje ajánlatunkat egyszerűen pár pillanat alatt! Legkésőbb 24 órán belül elküldjük Önnek személyre szabott árajánlatunkat!

AJÁNLATKÉRÉS